logo_be.png

GEPERSONALISEERDE TROFEEËN, AWARDS, BEKERS EN PROMOTIEARTIKELEN

Over ons

Onze passie is glas en zijn schoonheid in verschillende vormen en maten.

Ons bedrijf is ontstaan uit passie voor glas en zijn schoonheid in verschillende vormen en maten. In de loop der jaren hebben onze horizonnen zich uitgebreid naar andere gebieden, van metalen en houten sculpturen tot beeldjes van kunststof en 3D-prints. Door voortdurende ontwikkeling en gebrek aan beperkingen zijn we een kracht geworden in de branche van zakelijke beeldjes, met de nadruk op individuele projecten en uitvoeringen.  
 

Door uitbreiding van ons eigen machinepark en een netwerk van betrouwbare leveranciers zijn we in staat om praktisch alles te produceren. We hanteren het principe dat er geen onmogelijke projecten zijn. Er zijn alleen obstakels die overwonnen of vermeden kunnen worden.  
Om onze mogelijkheden te leren kennen, nodigen wij u uit om onze galerij van op maat gemaakte projecten te bekijken, waar onze meest interessante realisaties te vinden zijn. En als u meer wilt weten over de technologieën die wij gebruiken, nodigen wij u uit om naar de GLASSO-wiki te gaan, waar u beschrijvingen van de verschillende materialen en productiemethoden kunt vinden.  
 

We nodigen u uit om contact op te nemen met een van onze kantoren over de hele wereld. Contactgegevens zijn te vinden in het tabblad contact.

Waarom wij?

Want we zijn uniek in onze soort:

  • Nergens anders zul je zulke grote mogelijkheden vinden verpakt in slechts één bedrijf;
  • Geen materiaal is voor ons eng. We hebben zelfs de meest ongebruikelijke elementen in onze beeldjes geplaatst, zoals koolstofvezel, beton, edelstenen, vloerpanelen, zuigers en nog veel meer;
  • We realiseren zelfs de meest verfijnde en gekke projecten. Een beeldje van hout, metaal, glas en steen, en bovendien moet alles ook nog eens verlicht zijn? Waarom niet;
  • We creëren prijzen voor iedereen die de wens heeft om iets unieks te creëren, van individuele klanten tot de grootste bedrijven en reclamebureaus over de hele wereld. 
     
NoPath - Copy (3).png
.