logo_be.png

GEPERSONALISEERDE TROFEEËN, AWARDS, BEKERS EN PROMOTIEARTIKELEN

3D Geprint

3D-geprinte beeldjes zijn een productcategorie die het snijvlak vormt tussen innovatieve technologie en creatief design. Met 3D printtechnologie is het mogelijk om beeldjes te maken met unieke vormen, ongewone vormen en verbazingwekkende details die moeilijk te bereiken zouden zijn met traditionele productiemethoden.

De beeldjes in deze categorie omvatten een breed scala aan thema's en stijlen, van realistische figuren en dieren, via symbolische objecten en abstracte vormen, tot replica's van beroemde kunstwerken of objecten uit de popcultuur. Elk beeldje is zorgvuldig gemaakt en krijgt een unieke uitstraling door verschillende afwerkingstechnieken zoals schilderen, polijsten of patineren.

3D beeldjes zijn het perfecte cadeau voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea of feestdagen. Dankzij de mogelijkheden van 3D printen kunnen ze ook gepersonaliseerd worden - bijvoorbeeld door een gravure met een opdracht toe te voegen of een beeldje te maken op basis van een ontwerp of foto van de klant.