logo_be.png

GEPERSONALISEERDE TROFEEËN, AWARDS, BEKERS EN PROMOTIEARTIKELEN

Glazen trofeeën

Glazen trofeeën van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de verwachtingen van bedrijfsleiders, publieke, culturele, sportieve en onderwijsinstellingen op alle niveaus en anderen op het gebied van promotie, het versterken van imago, en die ook dienen als gadgets en prijzen in verschillende vormen van concurrentie en marketingactiviteiten.

Glazen plaquettes zijn complementair aan kristallen beeldjes, maar hun vorm wordt gedomineerd door de mogelijkheden van lasergravure van aanzienlijke hoeveelheden inhoud of afbeeldingen vanwege de grote glazen oppervlakken. Tijdens het productie- en bewerkingsproces worden glazen beeldjes voortdurend gecontroleerd door onze medewerkers, zodat alleen geselecteerde en hoogwaardige producten van de hoogste kwaliteit bij u terechtkomen. De meeste glazen beeldjes zijn individueel verpakt in mooie doosjes, waarop we ook elke gewenste inhoud en afbeeldingen kunnen drukken.

szklane-plakiety.jpg

Glazen Plaquettes

Plaquettes zijn ideaal om op grote oppervlakte te laser graveren. Ze zijn uiterst geschikt vanuit het oogpunt van reclame, zoals logo's, namen en titels. Uiteraard worden ze ook gebruikt door individuen om familiefoto's of belangrijke momenten in het leven vast te leggen.
szklo-fussing.jpg

Gesmolten glas - Glasfusie

Door het smeltproces in de oven van zorgvuldig gekleurd glas kunnen we zeer unieke composities maken die elders moeilijk te vinden zijn.
szklo-obelsik.png

Glazen obelisken en torens

Elegantie, eenvoud en een vleugje onaantastbaarheid in combinatie met een goed geplaatst label voor lasergravure. Zet uw bedrijfslogo in de schijnwerpers voor reclamedoeleinden.
szklo-diament.jpg

Glazen trofeeën - Diamanten

Diamant, een uiterst kostbaar juweel dient als patroon voor deze vorm van glas, het zal de waarde en het belang van de gegraveerde inhoud van reclame- en marketing onderstrepen.
szklo-gwiazdy.png

Glazen trofeeën - Sterren

De eeuwige droom van het leren van verre en onbereikbare 'hemellichamen' kunnen worden vastgelegd in glazen sterren, dit zal u betoveren als sterren aan de hemel.
szklo-zegary.jpg

Glazen Klokken

Deze unieke klokken vormen een symbiose van schoonheid, elegantie en exclusiviteit. Net als al onze glas- en kristalproducten kunnen ook deze geheel naar uw wensen worden aangepast.
grawerowanie-zdjec.jpg

Gegraveerde Afbeeldingen

Deze trofeeën zijn met name geschikt om afbeeldingen met UV-printen op te vereeuwigen. Uiteraard kunnen ook onze andere processen, zoals zandstralen of laser-graveren, worden toegepast.
plomienie.png

Glazen trofeeën - Vlammen

Vlammen ontbranden de warmte in uw hart, maken het mogelijk om gevoelens te graveren en ze grafisch weer te geven.
szklo-kolorowe.png

Gekleurd Glas

Door het glasverbrandingsproces met metaaloxiden kunnen we glas kleuren en zo uw project net dat beetje extra geven.
szklo-projekty-zamwowienie.png

Gepersonaliseerde projecten

Individuele projecten gemaakt door onze grafisch ontwerpers.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Glasso levert al vele jaren de mooiste ontwerpen van beeldjes, die zich onderscheiden door hun uniciteit en elegantie. Dankzij ons unieke team van grafisch ontwerpers en ontwerpers, die met passie en toewijding werken, zijn we in staat om unieke en onherhaalbare werken te creëren. We begrijpen hoe belangrijk het is voor u om diversiteit in ontwerpen te hebben, daarom zijn onze beeldjes verkrijgbaar in verschillende vormen, vormen en composities, wat zorgt voor een perfecte match met verschillende branches en entiteiten, van financiële tot culturele. Om aan de verwachtingen te voldoen, bieden we een breed scala aan mogelijkheden wat betreft de keuze van materialen en moderne oplossingen zoals 3D-printen en 3D-gravure.

Volledige inhoudelijke ondersteuning

Sinds het eerste contact met ons bedrijf bieden wij ondersteuning en professionele hulp. Door uw verwachtingen en ideeën te leren kennen, evenals de rol die het product moet vervullen, zullen wij adviseren over de keuze van geschikte oplossingen en materialen.

Individueel project en visualisaties

We zullen voor u een individueel ontwerp maken dat voldoet aan de vooraf bepaalde technische en visuele vereisten. U ontvangt een realistische visualisatie, zodat u uw bestelling nog voor de productie kunt bekijken.

Garantie van de hoogste kwaliteit en stiptheid

Vertrouw op onze jarenlange kennis en ervaring, en wij garanderen u een ongeëvenaarde kwaliteit en uitstekende uitvoering van uw unieke beeldjes binnen de afgesproken tijd.

Geen verborgen extra kosten.

Wij zorgen voor een duidelijke en transparante offerte voor elke opdracht vanaf het begin van onze samenwerking. We rekenen geen extra kosten aan voor onze inhoudelijke en ontwerpondersteuning.

Hoe ziet het hele proces eruit?

icon
We zullen je helpen bij het kiezen

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en ons team van adviseurs zal u alle nodige informatie verstrekken en uw vragen beantwoorden.

icon
We zullen een project voor u voorbereiden

Onze grafisch ontwerpers zullen op basis van vooraf vastgestelde richtlijnen een individueel project en visualisatie voor u voorbereiden.

icon
We zullen produceren

Na goedkeuring van het project zullen we doorgaan met het produceren van de bestelde beeldjes.

icon
We zullen inpakken en verzenden

De voltooide beeldjes zullen zorgvuldig worden verpakt en naar het opgegeven adres worden verzonden, ook naar het buitenland.